Maldini: AC Milan vahvuus ei riitä

AC Milan legenda tähden Maldini, Sky Sportsin haastattelussa, Hän sanoi, että Jalkapallo Pelipaidat Lasten AC Milan ei voi tappaa neljään neljään Serie A.

” Milanon ja Juventuksen tämä peli on varmasti erittäin vaikea, Koska Juventus on tällä hetkellä vahvin joukkue Italiassa, Kukaan ei. ” Maldini kertoi. ” AC Milan upouusi vain uudelleenorganisoida, Joten meidän on oltava kärsivällisiä. Joukkueella on paljon muutoksia kokoonpanossa, Joten Milan ei todellakaan voi saada vastaavia tuloksia lyhyellä aikavälillä ja palata. ”

” Mielestäni nykyinen Paidat AC Milan ei voi tappaa neljään neljään Serie A: Mutta kausi on myös pitkä, AC Milanilla on myös mahdollisuus. Nyt muiden joukkueiden suorituskyky on paljon parempi kuin AC Milan, Heidän sijoituksensa pitäisi olla edellä mainitussa AC Milanissa. “

Barcelona on maailman paras joukkue

Barcelonan johtaja kävi puheen Jalkapallo Pelipaidat Lasten Barcelonan kokouksessa, Hän puhui Barcelonan kokoonpanosta, Sekä tiimin uusi apu Lennioon.

” Barcelona on maailman paras joukkue. Jos en ajattele sitä, En sano sitä uudestaan. Koska tämä joukkue on vuosi toisensa jälkeen voittaa, Koska Barcelona on valtava ryhmä, Meillä on maailman parhaat pelaajat. ” Sanoi Fernandez.

” Paulinho, jos hän voi olla nuorempi ja jopa parempi, Monet ihmiset ovat muuttaneet näkemystään Paulinhosta. Toivomme, että Paulini Paidat Barcelona sopeutuu eri paikkoihin, Koska jos voit pelata vain asemaa, Haluatko aloittaa on erittäin vaikeaa, Barcelona on liian paljon hyviä pelaajia. Pauline fyysinen laatu on erittäin hyvä, Sama pätee pelikokemukseen. ”

Balzai Li: Juventuksen täytyy pohtia

Balzali sanoi, Juventuksen on opittava, Miksi joukkue menettää viisi pistettä kahdessa pelissä Atlanta ja Lazio vastaan. Pelissä Atlanta, Jalkapallo Pelipaidat Lasten Juventus ryhmä ensimmäinen 2-0 johtaa, Lopulta oli 2-2 tasapeli, Nykyisessä kierroksessa Lazioa vastaan kotona, Koska Mobibin ottelu kahdesti Juventus 1-2: lle menettää tulokset.

” Tällainen asia tapahtuu kaudella, Mutta meidän on analysoitava, mitä tapahtuu lopulta, Koska harvoin menetämme viisi pistettä kahdesta pelistä. ” Balzali kertoi Italian Sky Sportsille. ” Meillä on pelin loppu keskittyä ongelmaan, Tämä tarkoittaa, että meidän on vahvistettava henkisiä ominaisuuksiamme, Haluamme palata menneisyyteen. ”

” Olemme usein pirteä muutaman viimeisen minuutin pelin, Ja nämä hetket ovat erittäin kriittisiä, Juventuksen on jälleen kerran oltava kohtalokas, Tämä ei ole liian itseluottamusta, Koska Paidat Juventus tarvitsee aina itseluottamusta. ”

Allegri: Real Madrid on suosittu Mestarien liigassa

äskettäin Juventuksen valmentaja Allegri sanoi haastattelussa, Paidat Real Madrid on suosituin joukkue tänä vuonna. Allegri sanoi: ” Real Madrid on todella suosikki voittaa. Ne ovat hieman aiempaa alemmat, Ja liigassa myös menetti joitain pisteitä, Mutta he ovat nyt valmiita tekemään oikein, Heillä oli vain 7 prosenttia vahvuudesta voittaa Dortmund. ”

” Ja Barcelonassa ja muissa joukkueissa suurin ero on, että heillä on Messi; Pariisi ei voi ennustaa nyt, Mutta heillä on pelaajia kuten Cavani, Nemal, Mbapi ja Alves. Voimme ensi vuoden maaliskuussa, Katso, mikä on tiimityön taso Pariisissa. ”

” Alves on tärkeä toimija, Hän on erittäin hyvä tekniikka. Hän pelasi hyvin viime kauden toisella puoliskolla, Meidän on annettava suuri apu. Bonucci on myös tärkeä toimija, Jalkapallo Pelipaidat Lasten Juventuksen historia osoittaa selvästi, Monet tärkeät pelaajat lähtevät joukkueesta, Mutta Juventus jatkaa piristymistä yhä uudestaan. Kun Mestarien liigan loppupvm 2015, Pirlo, Vidal ja Tevez ovat lähteneet joukkueesta, Tuolloin näyttää siltä, että Juventus sammuu, Mutta olemme taas jäljessä. ”

Su Suo: Taistelen Milanoa vastaan

Uudistuttuaan Jalkapallo Pelipaidat Lasten AC Milanon, Su Su sanoi, että tänään on aina heidän elämänsä, AC Milan yksi tärkeimmistä päivistä.

Aiemmin tänä aamuna, AC Milan virallinen vahvistus, Kun Espanjan kansainvälinen uusiminen vuoteen 2022, Ja pelaajat itse ovat myös Instagram, Kommentoivat omien näkemystensä uudistamista.

” Se on aina yksi elämäni tärkeimmistä päivistä. ” Su Suo kirjoitti. ” Olen uusittu Paidat AC Milan kanssa vuoteen 2022, Voi olla mukana sukulaisia, kumppaneita, ystäviä ja välittäjiä, Merkitse mieleni täynnä tunteita. Täällä haluaisin kiittää erityisesti Milanon korkean tason, Aion tehdä kaikkensa tehdä tämä paita rinnalle, Kuten olen tehnyt. Forza AC Milan, ikuisesti. ”

Cassano: Messi on historian ensimmäinen

Osallistuessaan ohjelmaan Italiassa, Cassano sanoi, Di Bala ei ole pätevä ja Jalkapallo Pelipaidat Lasten Messi par, Hän ajatteli, että maailman jalkapallo, Vain Ronaldo voi tehdä sen.

Di Bara uuden kauden jälkeen kuuma, On ollut useissa peleissä järjesti hattutempun. Argentiinassa Di Bala myös Sang Baoli vähitellen miehittää paikan, Vaikka argentiinalainen joukkue edellisessä kansainvälisessä kilpailupäivässä on heikko, Mutta Dibala ja Messi vähitellen pyyhkäisivät pois kipinän, Ihmiset odottavat yhä enemmän Dibalalle.

Mutta Cassanon mukaan, Diabara on erittäin hyvä pelaaja, Mutta häntä ei voida verrata Barcelonan Masseyn kanssa. Italian vieraana, ohjelmaa, Cassano sanoi: ” Mikä on vertailun Barcelona Masseyn ja Dibalan välillä? Minulle Messi on historian merkittävin pelaaja, Kukaan ei voi verrata, Jopa löytääkseen vertailun vain Ronaldolla on varaa tähän pätevyyteen. Di Bara on loistava pelaaja, Mutta häntä ei voida verrata Paidat Barcelona Masseyn kanssa. Mielestäni Di Bara kuten Montella, Kaksi tekniikkaa on erittäin hyvä, Smart ja ei pelkää vastakkainasettelua, Mutta myös tiimiin paljon palloja. ”

Barcelona on edelleen maailman paras

Mestarien liigan päätapahtuma avataan, Barcelona on kotonaan Jalkapallo Pelipaidat Lasten Juventus vastaan. Vaikka Barcelonassa tänä kesänä suuri Pariisi kaivoi Nemalin, Vahvuus on laskenut, Mutta Juventus valmentaja Allegri näyttää, Barcelona on edelleen tämän päivän jalkapallon paras klubi.

” Minulle, Barcelona on edelleen maailman paras klubi. ” Lehdistötilaisuudessa ennen peliä, Allegri niin saarnasi, ” Iniesta edustaa jalkapallon ydintä, Ja Dumbler on myös erittäin vaikuttava pelaaja. Kun sinulla on pelaajia kuten Messi, Suarez, Dunlee, Kuinka monta vastustajasi pelkäävät. ”

Barcelona aloittaa tällä kaudella hyvin sileä, Pisteet kolme suoraan samaan aikaan 9 pallo, 1 pallo on kadonnut. Allegri katsoo, Paidat Barcelona on edelleen Mestarien liigan mestari, ” Barcelona tällä kaudella on erittäin hyvä alku, Barcelona ja Real Madrid todennäköisesti voittavat kaikki vastustajat, Voitti Mestarien liigan pokaalin tällä kaudella. ”

Manzano kehui Pauliniä Barcelonaan

Barcelona merkkejä Paulinho, Houkutteli paljon arvostelua Espanjaa, Mutta espanjalainen marsalkka Manzano antaa myönteisen äänen, Ajattele Jalkapallo Pelipaidat Lasten Barcelonan hyviä allekirjoituksia.

Manzano sanoi: ” Emme puhu tavallisesta pelaajasta, Mutta erittäin tärkeä toimija, Super peli parhaimmista pelaajista, Kun Guangzhou Hengda voitti kuusi mestaruutta, Onko Brasilian kansainvälinen. Jotkut edulliset tarjoukset, Tuonut myös erittäin hyvän suorituskyvyn. ”

” Paulinho on erittäin kilpailukykyinen toimija, Hän soitti erittäin hyvin super, Luulen että hän voi tehdä niin La Liga. ” Manzano että Paulini voi sopeutua Paidat FC Barcelona järjestelmään, Hän sanoi: ” Paulina tekninen kattava, Hän voi olla kaukana rajoitetusta alueesta, Voiko avata avoimen puolustustilan, Hänellä on kaikki ominaisuudet Barcelonaan. ”

Nei Maer on Pariisin vahvuus noussut palkkaluokkaan

Ibrahimovic ja Jalkapallo Pelipaidat Lasten Manchester United uudelleen allekirjoittamisen jälkeen, Hyväksyttiin ESPN-haastattelu, Puhuminen Nei Maerin siirtämisestä Pariisiin, Ibrahim sanoi Neumar Paris korottaa pelaajien tasoa !

Ibrahim sanoi: ” Kun tämä raskas siirto tapahtuu, Älä halua kiinnittää huomiota tämä uutinen ei ole vaikeaa, Mutta olen myös huolestunut heidän vanha klubi, Joten olen onnellinen Pariisista, He tekivät tällaisen siirron todellisuuden. Jos haluat minun ilmaista näkemykseni, Nei Maer auttaa heitä nostamaan pelaajien tasoa, Tämä on myös syy, miksi Pariisi esitteli Nei Maerin. ”

Ibrahim: ” Neumer ei tarvitse ehdottaa, Ei tarvetta. Pelata vain ja näyttää sen taikuutta linjalla, Loput tulokset selittävät kaiken, Koska Paidat PSG on myös erittäin hyvä joukkue. ”

Kane: Tämän kauden on voitettava mestaruus

Sky Sportsin raporttien mukaan, Harry – Kane sanoi, Jalkapallo Pelipaidat Lasten Tottenhamin tällä kaudella on voitettava mestaruuskilpailu, Jotta he voisivat jatkaa nousuaan.

Viime viikonloppuna, Kun Chelsea voitti hänet, Kanea kysyttiin, Bocetino-valmentaja Tottenhamin neljäs kausi, Ei ole tarpeen saada mestaruus, Kane sanoi: “Kyllä, tämä on se, mitä meidän on tehtävä. Ensimmäiset kaksi kausi oli kolmas ja toinen. Voimme vain päivittää tietä, On voittaa joitakin mestaruuskilpailuja, Tai liigan otsikko. Tämä on tavoitteemme. Sitä me olemme olleet päämäärä. Meidän on pidettävä elossa, Toivottavasti tämä voi tapahtua. ”

“Tämä on toinen vuosi, kun työskentelimme Paidat Tottenham Hotspur kanssa, ja Tottenham oli tottunut tähän tapaan pelata.”